Genesis, un espectacle de llum immersiu

Data: A partir del 12 d’abril

 

Per primera vegada, ha arribat Genesis a Espanya, una experiència d’Eonarium de llum immersiu que aconseguirà fer-te somiar amb els ulls oberts. L’espectacle es durà a terme a partir del 12 d’abril, a l’Església de l’ Escola de Les Dominiques de Barcelona, al Carrer de Mallorca, 349.

Recorda que Aerobús finalitza el seu recorregut a Plaça Catalunya, on podràs agafar el metro, o bé un bus (el D50 o el 19), que et portarà fins a l’espectacle immersiu.

Es tracta d’una experiència immersiva que consta d’un recorregut de quatre parts. Cadascuna de les parts del recorregut se centra en els elements dels tres primers dies de la història de la creació: llum, aigua, terra i plantes. Genesis et dona l’oportunitat de submergir-te en un viatge emocionant del naixement de la vida, a través de llums, música, projecciones i animacions.

Aquest espectacle pot captivar a la gent els 30 minuts que dura, dins d’una bella església, gràcies a la combinació de l’art, la tecnologia i l’espiritualitat. Aquesta combinació, aconsegueix desenvolupar un nou concepte de bellesa i creativitat, que sorprèn a ulls de qui ho veu. És una experiència mística i inspiradora per a tots els públics.

L’experiència es viu assegut, per això l’espai consta de cadires i pufs per a cada assistent. Per a poder assistir a aquesta excepcional i màgica experiència, hauràs de comprar la teva entrada prèviament a través de la seva pàgina web.

Et deixem un vídeo per aquí, perquè et facis una idea de com és aquesta experiència tan emocionant: https://youtu.be/jPgKO3TV4Rk