5 plans gratuïts a Barcelona

Barcelona és la ciutat que mai no dorm i té una infinitat d’esdeveniments i llocs per gaudir. Molts d’ells no cal que et gastis diners. Sí, sí, el que llegeixes, gratis!

Ja gairebé és primavera i amb el bon clima ens ve més de gust els plans a l’aire lliure. Com ja sabràs, Barcelona està delimitada per mar i muntanya, per tant, la diversitat de plans incrementa. T’expliquem 5 plans que pots fer a Barcelona i a prop de la ciutat sense que et gastis res.

 

  • Passejar per la platja Barceloneta

Viatjar a Barcelona és sinònim de conèixer les obres de Gaudí i el modernisme, però també és sinònim de gaudir d’un dels tresors que reclama la majoria dels turistes: la platja.

És igual en quina època visitis la ciutat, sempre es pot gaudir fent una passejada per la Barceloneta. Òbviament, a l’estiu et podràs banyar i gaudir de la calor.

Si ets de matinar, podràs veure les increïbles albes, ja que el sol surt de l’horitzó. Però si en canvi matinar no va amb tu, també pots gaudir dels capvespres, ja que el sol cau darrere de l’Hotel W.

  • Passejar pel barri Gòtic

Aquest barri és considerat el més bonic i antic de tot Barcelona. No t’has d’anar sense conèixer el Barri Gòtic, una joia arquitectònica de la més bonica de la ciutat. Podràs veure llocs increïbles com la Catedral de Santa Eulàlia, el barri jueu o la plaça Reial.

  • Picnic al Parc de la Ciutadella

Creuant l‘Arc del Triomf, arribes a l’increïble Parc de la Ciutadella. Se situa a prop del centre i et permet gaudir d´un agradable passeig, poder fer una parada per descansar a la gespa i gaudir d´un pícnic.

Recomanació: Aquells que adoren els plans romàntics, també poden reservar un passeig amb barca.

  • Gaudir de l’espectacle de llums de Montjuïc

Una de les millors coses gratis de Barcelona és veure l’espectacle de música, aigua i llums que es fa a la font màgica de Montjuïc.

Aquest espectacle és les combinacions d’aigua i llum, que es mouen i canvien de color al so de la música. Cada espectacle dura al voltant d’uns 12 minuts i se’n fan diversos durant la nit.

Els horaris varien segons l’època de l’any i els dies de la setmana, podeu consultar-los a la pàgina oficial de l’ajuntament de Barcelona.

  • Veure els avions aterrar

I, finalment, proposem un pla diferent de la resta. És a prop de Barcelona, ​​per arribar-hi sí que hauràs d’agafar el transport públic, ja que és just a l’aeroport del Prat.

Es tracta d’un mirador on pots veure volar per sobre teu els avions que aterren a les pistes del dit aeroport. És una experiència única que agradarà als més grans i als més petits de la família.

Com veus, Barcelona té alternatives per gaudir de plans gratuïts a l’aire lliure. Anima’t a anar a aquests llocs i recorda que l’Aerobús el servei que et porta des de l’aeroport al centre de la ciutat amb tan sols 35 minuts. A més, el servei és 24 hores els 365 dies a l’any. Compra el teu bitllet online fent clicaquí.