Bitllet electrònic: Còmode, sostenible i segur.

Amb la crisi sanitària actual, tots ens hem hagut d’adaptar a la nova realitat. Fins i tot les companyies de transport de passatgers, ja que han de proporcionar entorns segurs tant als clients com als treballadors.

A Aerobús, a més de seguir de manera estricta les recomanacions del Govern amb mesures com la utilització de mascaretes, desinfecció diària dels autobusos i el sistema de renovació d’aire continu; també fem servir les noves i innovadores solucions que permeten evitar al màxim el contacte com és el cas del ticket digital.

El bitllet electrònic té molts avantatges:

  • Comoditat: Compra amb només un clic.

El gran avantatge de comprar en línia és que pots comprar en el moment que vulguis, estalviant-te esperes a les cues de les taquilles. Pots anticipar-te, comprar-lo i tenir-lo al dispositiu electrònic per utilitzar-lo en el moment que vulguis.

Només has d’entrar a la web, seleccionar el tipus de bitllet que més s’ajusti a les teves necessitats i seleccionar-ne la quantitat. Un cop hagis pagat, rebràs un correu amb el codi QR.

  • Sostenibilitat: Ajudem al medi ambient.

El tiquet en línia ajuda a la reducció de consum de paper, ja que en cap moment és necessari imprimir-lo. Ni tan sols el bitllet d’anada i tornada, ja que serveix el mateix codi QR per a tots dos trajectes.

En cas que necessitis la factura, també és digital. L’has de sol·licitar per la pàgina web i te l’enviarem per correu electrònic.

  • Seguretat: contacte zero.

Una manera d’evitar el contacte és fent servir el bitllet en línia, ja que no has d’intercanviar amb ningú paper, ni moneda. En els temps que corren, és la millor opció sens dubte.

També, és molt bona opció ja que no tens possibilitat de perdre’l, ja que el tens al correu electrònic i pots accedir-hi quan vulguis.

El bitllet en línia el pots adquirir directament a la nostra pàgina web o bé a la App. Ara que saps tots els avantatges segur que no t’ho pensessis dues vegades la propera vegada que vulguis comprar un bitllet, recorda: còmode, segur i sostenible!