Consells per a viatjar en família

Viatjar en família

Un viatge familiar és una gran aventura, però sobretot una oportunitat per a gaudir els uns dels altres. Tot i que pot semblar missió impossible, cada vegada són més les famílies que s’animen a recórrer el món plegats.

Avui, 15 de maig, es celebra el Dia Internacional de les Famílies, proclamat per les Nacions Unides en 1993, amb l’objectiu de reivindicar el paper i els valors representatius del nucli més important de la nostra societat: la família.

S’acosta l’estiu i és el moment d’organitzar una escapada i pensar en el teu pròxim viatge en família.

Organitzar el viatge en família

Tria bé la destinació

Cerca una destinació que millor s’adapti a les necessitats de cadascun de vosaltres. Independentment del lloc escollit, l’ideal és buscar activitats que impliquin a tota la família o planejar visites específiques per als vostres gustos.

Trajectes directes

Si viatges amb avió, evita que els vols tinguin escales. Moure’t en grup sempre és més esgotador que fer-ho de manera individual. Us permetrà arribar més descansats a la destinació.

Si t’allotges a Barcelona, l’Aerobús és el servei de llançadora directe de l’Aeroport El Prat al centre de la ciutat en tan sols 35 minuts.

Preparació de la maleta

A l’hora de fer la maleta pot semblar tot un repte. T’aconsellem que prioritzis i tinguis en compte el que sempre pots comprar a la ciutat que visites.

En quant a la roba, us recomanem que sigueu pràctics i més si viatgeu amb nens petits. En aquest postus deixem uns consells de com organitzar la maleta perfecta.

Seguretat abans de res

Organitza la teva farmaciola i porta amb tu les receptes mèdiques o les medicines que consideris necessàries. Una altra de les mesures prudents és tenir localitzats els centres mèdics o bé el nombre de serveis d’emergència.

També, és aconsellable establir un protocol en cas d’imprevistos o en el cas que algú es perdi.

Pren-te’l amb calma

Qualsevol tasca sol requerir d’una mica més de temps quan es fa amb els més joves. Et recomanem deixar sempre un temps extra en l’itinerari planejat amb l’objectiu de gaudir del moment o per a imprevistos.

Gaudeix d'un viatge en família

El millor consell que et podem donar és gaudir. Cada viatge és únic i irrepetible. Aprofita-ho al màxim!

 

Preocupa’t de buscar destinació! Nosaltres ens encarreguem de portar-te a l’Aeroport del Prat a qualsevol hora. L’Aerobús funciona les 24h del dia, tots els dies de l’any. Compra ja el teu bitllet. Recorda que els menors de 4 anys viatgen gratis.