El secret de la felicitat és viatjar

Quants cops hem sentit la frase: “la felicitat no són coses materials, sinó que la felicitat són moments”? Per a molts, la veritable felicitat existeix quan viatges, ja que crees moments inoblidables per tot el món.

Hi ha moltes frases que confirmen la nostra teoria. Per això, a Aerobús, et posem diversos exemples perquè, si encara no has experimentat la felicitat en viatjar, els puguis comprovar per tu mateix. També us animem a visitar l’entrada del bloc de Les 6 ciutats més felices del món.

1- Viatjar per desconnectar

“Desconnectar per tornar a connectar”. De vegades, cal fer una aturada al teu dia a dia i escapar-te per tornar amb les piles carregades. Viatjant és la millor manera de tenir el teu cap entretingut i no pensar en els teus problemes personals o de la feina. Una opció molt bona és viatjar sol i si no ho has fet mai, atrevir-te a fer-ho. Prometem que és molt gratificant. Pots visitar l’entrada del bloc de Viatjar només al novembre i agafar idees.

2- Viatjar per conèixer-se més a un mateix

Viatjar és conèixer noves persones, amb pensaments, ideologies, opinions i religions molt diferents de les teves. T’obre una nova perspectiva, un nou món i una nova manera de veure les coses. Et treu de la teva zona de confort i t’obliga a aprendre a tirar endavant, potenciant la teva capacitat per resoldre problemes. Viatjar és la millor manera d’aprendre i conèixer-se un mateix i et fa més feliç. Hi ha moltes destinacions on podeu gaudir d’un rretir espiritual o de ioga/meditació com la illa de Bali a Indonèsia, Nepal o l’Índia.

3- Viatjar per complir somnis

Si escrius una llista amb tots els somnis que tens i t’agradaria complir abans de morir, probablement, en aquest llistat surtin punts com conèixer diferents països o llocs on hi ha meravelles del món. Els somnis deixen de ser somnis quan et decideixes a anar-hi i realitzar-los. Visualitza les destinacions a la llista, i comença organitzant el proper viatge. No col·leccions somnis, col·lecciona moments.

4- Viatjar per dir “t’estimo” o “sí vull”

Encara que cal dir “t’estimo” cada dia, una forma especial i peculiar és dir-ho viatjant. Hi ha molts destins romàntics i veritablement màgics per dir que feliç que et fa la teva persona favorita i fins i tot per demanar matrimoni o dir “sí vull”. Si això de casar-te entra als teus plans, a l’entrada del bloc de Les millors destinacions per a la teva lluna de mel podràs veure diferents destinacions per fer-ho realitat.

5- Viatjar per gaudir de l’amistat o la família

La felicitat es multiplica quan és compartida”. A molts, ens encanta viatjar amb la família o els amics, ja que compartim moments inoblidables i recordarem sempre en reunions d’amics o menjars familiars. Si el teu és viatjar amb la teva família, fes una ullada a l’entrada de Consells per viatjar en família.

Et recordem que el servei d’Aerobús funciona les 24 hores cada dia de l’any i el trajecte entre l’aeroport i el centre de Barcelona és de tan sols 35 minuts. Pots comprar el teu bitllet en línia aquí.