BCN Sports Film Festival

Data: del 19 al 27 de febrer

 

Aquest 2024 torna una nova edició del BCN Sports Film Festival, sent ja la 14ª edició del festival, va néixer el 2010 per a ensenyar a gaudir i aprendre a través de l’esport. Es tracta del Festival Internacional de Cinema i Televisió Esportiva, i abasta totes aquelles produccions audiovisuals centrades o inspirades en una temàtica esportiva, amb un límit de duració de 90 minuts.

Aquest any, el festival tindrà un format híbrid, és a dir, tindrà projeccions presencials, i altres mitjançant una plataforma en línia. Aquelles presencials tindran lloc a diferents espais de la ciutat, en els que es projectaran les millors pel·lícules del que és considerat el millor cinema esportiu actualment. Els organitzadors de l’esdeveniment són la Fundació Barcelona Olímpica i la FICTS, Federation Internationale Cinema Television Sportifs.

Les pel·lícules tindran lloc a diferents espais de Barcelona, com és el Centre Cívic de Cotxeres de Sants. Recorda que Aerobús fa parada a Plaça Espanya, Urgell, o bé, Plaça Catalunya, on podràs agafar l’L1 del metro fins a Plaça de Sants per a arribar. Però no oblidis que aquest és només un dels molts llocs en què tindrà lloc la nova edició del festival.

Dins del concurs s’admeten nombroses produccions audiovisuals dels gèneres d’animació, documental i ficció, a més dels formats dels curtmetratges i els llargmetratges. Per a consultar les pel·lícules que es projectaran, podeu accedir al següent enllaç: https://bcnsportsfilm.org/peliculas/

Del 19 al 27 de febrer es projectaran diferents pel·lícules amb una programació per dies, de les quals s’haurà de reservar l’entrada d’aquelles que es desitgi veure. Pots accedir a la programació fent clic aquí.

A més, també compten amb sessions escolars del BCN Sports Film, amb l’objectiu de fer reflexionar sobre temes com són la immigració, la salut, els estereotips, l’assetjament, el rendiment o la diversitat de gènere. L’accés a les sessions en línia és gratuït, amb una sol·licitut prèvia, i es pot accedir des del 15 de gener fins el 30 de març.

Aquesta nova edició no et deixarà indiferent!

Per a més informació, consulta la pàgina web de BCN Sports Film.