Els 5 millors llocs de patates braves a Barcelona

Patatas braves

Les patates braves són un clàssic als bars i restaurants de Barcelona. Amb all i oli, salsa brava, picants, des de les receptes més tradicionals a les receptes més innovadores, però i igual de riques.

Menjar unes delicioses tapes és una obligació durant la teva estada a Barcelona. El Tomás de Sarrià és tota una referència en l’elaboració de les patates amb salsa allioli tradicional amb un toc de salsa picant.

Continua llegint per a descobrir la nostra recomanació per a degustar les millors patates braves de la ciutat comtal.

Elsa i Fred

Situat al barri del Born, trobarà Elsa i Fred, el restaurant que destaca per la seva cuina creativa de les tapes clàssiques i entrepans.

Les seves patates braves són famoses per anar acompanyades d’un allioli cremós elaborat amb all rostit, un punt de salsa brava i un toc de pebre negre.

Sant Antoni Gloriós

Sant Antoni Gloriós és un bar de tapes d’alta cuina que manté en secret la recepta de les seves famoses patates braves. Les patates estan fetes al punt en forma de daus amb una salsa d’allioli fumat amb salsa de tomàquet amb un punt dolç.

Patatas braves amb alliol i salsa brava

La esquinica

En el barri de Nou Barris trobaràs la taverna aragonesa La Esquinica. Les seves patates estan tallades de manera uniforme i estan acompanyades d’una salsa d’allioli potent amb pebre roig picant empolvorat per damunt.

Senyor Vermut

Com el seu nom indica, Senyor Vermut té un estil de vermuteriade tota la vida a l’Eixample. Els seus plats principals són la bomba i les braves. Demana’t un vermut amb una tapa de les seves característiques patates quadrades i cruixents banyades amb salsa brava picant i allioli. Solen servir la tapa amb un pebrot verd coronant el plat.

El informal

Us presentem les patates més originals i diferents pel xef Marc Gascons. El restaurant El informal es troba a The Serras Hotel.

Es tracta d’unes patates tallades a l’estil milfulls, la qual cosa fan que siguin molt cruixents. Acompanya la tapa amb un vi o una cervesa fresca envoltat en un ambient molt tranquil.

 

Si vols saber més sobre llocs on asseure’t a gaudir d’unes bones patates braves, et recomanem a@bravasbarcelona. Edu González és tot un expert en aquesta especialitat a la recerca de la fórmula de la brava perfecta. Dona-li un cop d’ull a la seva webi trobaràs la major base de dades de braves de tota Barcelona.

Si vens a Barcelona, l’Aerobús et porta a l’Aeroport del Prat Terminal 1 o Terminal 2. Compra ja el teu bitllet!