Tipus de viatgers: Quin ets tu?

Tipo de viajeros

Viatjar és una experiència vital. Existeixen tants tipus de viatgers com persones existeixen en el món. Cada viatge és especial i diferent. Ets el teu el que ho configures segons els teus gustos, les teves necessitats o les teves expectatives.

Des del Blog d’Aerobús et diem per què utilitzar l’Aerobús en funció del tipus de viatger que ets. Continua llegint!

Viatger planificador

El viatger planificador

El viatger planificar es caracteritza per ser un obsés de l’organització. El seu objectiu és conèixer tots els atractius turístics de l’itinerari. A més, li agrada tenir-ho tot previst i preparat, reservant amb antelació els vols, els hotels, les guies previstes i els seus trasllats.

Si ets d’aquesta mena de viatger, t’informem que en l’Aerobús pots comprar el teu bitllet fins a 90 dies d’antelació per internet. Automàticament, ho rebràs per email i tan sols ho hauràs d’escanejar a bord de l’autobús o el nostre personal de parada, directament des del teu dispositiu mòbil.

Viatger cultural

El viatger cultural

Un altre dels tipus de viatgers és l’amant de la cultura. Aquest tipus de viatger té com a principal motivació conèixer els costums i les tradicions del país que visiten. A més, els fascina visitar museus, monuments i qualsevol lloc amb història interessant.

Per a aquesta mena de viatger, disposem de bitllets combinats Hola Barcelona + Aerobús. Aquest tipus de bitllets ofereix la targeta Hola Barcelona Travel Card per a utilitzar de manera il·limitada durant 48h, 72h, 96h o 120h la xarxa de transport de Barcelona (metro i bus). A més, del teu bitllet d’anada i toranda en l’Aerobús.

D’aquesta manera, podràs recórrer tota la ciutat en transport públic i així contribuir al medi ambient amb el nostre autobusos híbrids i elèctrics.

Viatger treballador

Viatger treballador

Aquest tipus de viatger té un treball que sovint els demanda viatjar. Moltes vegades, són viatges exprès per temes de feina. Per a ells és important trobar en destinació tot el que necessiten per a treballar de manera còmoda i eficient. L’Aerobús disposa de wifi gratis, carregadors USB perquè no desconnectis durant el trajecte.

A més comptem amb parades prop de grans punts de negocis com la Pl. Espanya, al costat de la Fira de Barcelona o la Pl. Catalunya. També, et recomanem el bitllet d’anada i tornada, ja que és més econòmic.

Viatger aventurer

Viatger aventurer

És un viatger audaç i intrèpid que tan sols viatja amb l’imprescindible. A aquesta mena de viatger tan sols li importa gaudir de l’aventura. Solen portar una única motxilla i els agrada viure l’experiència recorrent la ciutat a peu.

No sol portar gens predefinit i és amant de la improvisació. Si el teu ets d’aquest tipus, t’informem que arribis quan arribis, sempre trobaràs un Aerobús esperant-te. Disposem de servei els 365 dies de l’any, les 24h. No et preocupis pel bitllet. Ho pots comprar in situ en targeta o en efectiu al nostre personal de parada, conductor o màquines d’autovenda.

Viatger familiar

Viatger familiar

Aquest tipus de viatgers són els que aprofiten les vacances per a compartir-les en família. El viatge en família és una bona oportunitat per a fugir de la rutina.

A l’Aerobús els menors de 4 anys viatgen gratis. A més, comptem amb un espai ampli per a col·locar les maletes a bord de l’autobús i un espai reservat per a les cadires de nadons.

Si ets família nombrosa o monoparental, t’informem que tens descompte en el bitllet senzill. Consulta les condicions per a poder adquirir-ho.

 

Evidentment es poden establir moltes altres tipologies de viatger: gastronòmic, esportista, relaxat, deparella, etc. Sigui com sigui el teu estil de turisme, l’Aerobús és la millor opció de trasllat del centre de Barcelona o a l’Aeroport T1 i T2.